БлогНадежда за България

Слово от Бог за края на корона вирус пандемията.

Трудните времена не бива да ни изненадват. Те са част от живота. Но в тези моменти е толкова важно да намерим надежда и вяра, че има изход. А тази надежда идва от самия Бог – Творецът на всяко същество.

Той не спира да ни говори чрез хората, които Го обичат и търсят. Затова искаме да ви насърчим със словото, което ни изпрати Теодор Ст. Вижте го:

“Искам да споделя с вас две неща, които вярвам, че Бог ми показа.

Преди няколко дена, когато бяха наложени мерки за извънредно положение, Бог ми показа датата 21 април като дата, в която психозата ще спре. Като дата, на която Световната Здравна Организация ще обяви края на корона вирус пандемията.

Първоначално не бях сигурен, но след това се молех отново и убеждението ми стана по-силно, така че се уповавам с вяра на това видение от Бог.

След това с мой приятел ходихме две поредни вечери на молитвена разходка* до Пирогов. Направихме я от колата, която ползвахме като един вид скафандър.

Видяхме няколко неща:
– Има доста хора, които седят отвън на травматологията и не ги пускат вътре, навярно заради опасността от заразяване.
– По цялата височина Пирогв има български флаг, изграден от светлини. Бог ми показа този флаг като символ на водопада на Неговите изобилни благословения към народа ни
– След това за част от секундата видях как една ръка се насочва към сградата на болницата, сякаш да я предпази. Бог ми показа, че България ще бъде благословена”

– Теодор Ст.

Какво можем да кажем след тези думи, освен – Да бъде! Благодарим ти, Господи!

p style=”text-align: justify;”>Молим се, споделеното от Теди да донесе повече мир в сърцата ви и да ви припомни, че Божиите ръце са протегнати към нас за да спасяват, лекуват и благославят.

“Защото всеки който повярва в Божият син ще се спаси – той и домът му”

– Деяния на апостолите 16:31

Бог да ви благослови.

*молитвена разходка – обхождане на район или квартал, съчетано с молитва и изговаряне на слово от Бог върху дадената територия.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment