Свидетелства

Моето страдание обедини хората от домашната ни група и като едно тяло водихме битката за изцелението ми.

“Един от тях, като видя, че е изцелен, върна се, прославяйки Бога с висок глас, и падна по лице пред нозете Му, като Му благодареше. А той беше самарянин. Тогава Исус рече: „Нали десетимата се очистиха? А къде са останалите деветима? Как не се намериха и други да се върнат, за да въздадат слава на Бога, освен този другоплеменник?“ И му рече: „Стани, иди си! Твоята вяра те спаси.“

Лука 17:15-19

2020 година бе година на промени за нашето семейство. 

Църква Вдъхновение стана нашият нов духовен дом и семейство. Господ показа към нас голяма милост. 

В края на 2019г. и началото на 2020г. аз имах здравословни проблеми, свързани с голям страх и неизвестност, както и с тревожни лекарски прогнози.

През цялото това изпитание преминах обградена от любовта, подкрепата и молитвите на цялото семейство и голямото семейство – домашната група. 

Това изпитание беше сериозно предизвикателство за моя съпруг, който стоя до мен и за мен в пост и молитва до пълната победа, като това стартира процес на коренна промяна и приближаване към Бог в неговия личен живот. Сближихме се още повече един с друг като съпрузи и се приближихме към Бога. 

Изхода за Негова слава бе успешна лека оперативна намеса. В това трудно време можах да видя на практика функционирането на духовния организъм.

Моето страдание обедини хората в групата и като едно тяло водихме битката за изцелението ми.

Непосредствено след това започна пандемията… Отново безпокойство, страх, несигурност. И отново милостта на Бога. Разбрахме, че страха ни сковава и ни прави неспособни да функционираме като християни. В началото на пандемията,  в резултат на новините в публичното пространство се страхувахме от заразата, но  Бог ни доведе на място да не се страхуваме. Иван се разболя от Ковид и боледува сериозно, но до постъпване в болница не се стигна и се възстанови напълно. 

Това изпълва сърцата ни с благодарност към Бога. 

За мен е истинско чудо и Божия милост, че аз и детето не се разболяхме. Освен това не сме спирали да се молим за близките ни и никой от тях не се е разболял, за което отдаваме слава на Бога. Благодарни сме и за приятелите ни от групата, че минаха сравнително леко през боледуването.

В пандемията много хора загубиха работата си или намалиха доходите си. Благодарни сме, че Господ ни опази и от това. 

Бог ни е благословил и ни е направил за благословение. 

Направи ни способни да помогнем на хора в затруднение и това ни донесе голяма радост. През 2020г. се сдобихме и с нова кола.

Промените за нас не са свършили. Бог ни предизвиква да Му се доверяваме, измъква ни от зависимости, изцелява ни от страх и ние едва сега дръзваме да сбъдваме мечтите си.

Автор: Иван, Ани и Явислав Иванови

 

Абонирайте се за седмичните ни бюлетини

въведете вашият имейл в полето по-долу:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment