национална конференция

ДА ДОЙДЕ ТВОЕТО ЦАРСТВО

27-29 октомври 2022г

Основни говорители

Тони Квадрат
ТОНИ КИМ е главен лидер на църква “Ренесанс” в Бейкърсфийлд, Калифорния. Той копнее да види укрепени семейства, трансформирани градове и ученичествани нации, чрез издигането на лидери, носещи съживление и реформатори, променящи обществото. 

Тони е основател и лидер на “Рор Кълектив” – коалиция от лидери, основана на взаимоотношения – която включва лидери от всяка сфера на обществото. Целта й е да донесе трансформация и реформация в културата. 

Той е основател и на Академия Рор – онлайн училище за реформация, което цели да екипира, укрепи, ангажира и еманципира Христовите реформатори, за да донесат влияние на Царството по света. 

Виж повече
Стейси Квадрат
СТЕЙСИ КЕМБЪЛ е основател на служението “Shiloh Global”, международно пророческо служение, което дава разбиране в пророческото измерение и подкрепя лидерите във всяка сфера на обществото.

Стейси и съпругът ѝ Уесли са основали благотворителна организация за подпомагане на деца в риск, която се нарича “Бъди международен герой”.

Те са автори на 5 книги и серии от аудио поучения озаглавени “Да се молим чрез Библията”. Служили са в над 70 страни, влагайки усилия да видят хора, градове и нации променени.

Стейси и Уесли имат 5 деца, двама внука и живеят в Санта Моника, Калифорния.

Виж повече
Уестърхоф квадрат
АРЛИЙН УЕСТЪРХОФ, заедно със съпруга ѝ Дик Уестерхов, са водещи пастори на църква “Божието посолство” в Амстердам.

Дик и Арлийн започват църквата през 2005 г и оттогава църквата е водещ апостолски център с помазание за реформация и трансформация в нацията.

Арлийн е редовен говорител на международни конференции. Тя е основател на Нидерландският Пророчески Съвет както и на пророческите училища “Живей Съдбата си”. Тези училища осигуряват задълбочено разбиране в пророческото и са високо ценени от лидерите на много църкви и бизнес компании.

Виж повече

С участието и на:

unnamed-8
АЛЪН СТРУДУИК е лидер с голям опит в личностното, професионалното, църковното и корпоративното развитие за над 40 г. 

На 22 годишна възраст става част от националната американска организация за личностно развитие. На 26г. става неин национален директор по обученията и води обучения и консултации в Австралия, Америка и Азия. 

Алън е надарен учител и пророчески стратег, който носи уникално и силно влияние, не само в корпоративният свят и неправителственият сектор, но и в църквите на цялото Тяло на Христос. 

Алън е основател на Kingdom Business Ministries, служение посетено да екипира и донесе развитие в Христовото тяло. 

Той е основател на Alan Strudwick Consulting Inc. Успешна компания за стратегическо консултиране в бизнес света. 

Виж повече
Neal Arnold 2
НИЙЛ АРНОЛД е главен изпълнителен директор и президент на банка Сънфлауър (Sunflower Bank) чиято централа се намира в Денвър, Колорадо и има над 80 офиса в Колорадо, Канзас, Ню Мексико, Аризона и Тексас.

Нийл е изпълнявал различни ръководни роли в банковият сектор за повече от 30 години. Той е главният финансов директор и ковчежник на Fifth Third Bank.

Нийл има значителен опит в прилагането на стратегии за растеж във всички бизнес направления и е водил над 40 сливания и придобивания в кариерата си.

Работи успешно в изграждането на лидерски тимове, влагайки в тях страст и дисциплина, за да подобрят печалбата, да вдигнат приходите и да изградят значима доходност за акционерите.

Виж повече
Processed with Focos
МЕРИ ЕЛИЗАБЕТ е прорчески хвалител, автор на песни, обучител, автор на бестселъри, основател на Disciples of Worship и Скандинавски регионален директор за Sounds of the Nations.

Тя е отдадена да обучава хвалители в нациите, за да ги види да се издигат в техния уникален звук и идентичност в хваление и поклонение. Обича да си сътрудничи и да изгражда мрежи между църкви и хвалители по целия свят.

Мери е омъжена за норвежец Оле Мартин и заедно имат две деца.