ГОВОРИТЕЛИ И ОРГАНИЗАТОРИ

КОНФЕРЕНЦИЯ “ДА ДОЙДЕ ТВОЕТО ЦАРСТВО”

27-29 октомври 2022г, гр. София, хотел Рамада

ТОНИ КИМ

Screenshot 2022-09-07 at 16.38.06
Тони Ким е главен лидер на църква “Ренесанс” в Бейкърсфийлд, Калифорния. 

Той копнее да види укрепени семейства, трансформирани градове и ученичествани нации, чрез издигането на лидери, носещи съживление и реформатори, променящи обществото. 

Тони е основател и лидер на “Рор Кълектив” – коалиция от лидери, основана на взаимоотношения – която включва лидери от всяка сфера на обществото. Целта й е да донесе трансформация и реформация в културата. 

Той е основател на Академия Рор – онлайн училище за реформация, което цели да екипира, укрепи, ангажира и еманципира Христовите реформатори, за да донесат влияние на Царството по света. 

Тони също така изпълнява функцията на изпълнителен директор на Харвест Интернешънъл Министри (HIM) и Съживи Калифорния. 

През юли 2022 г на Тони бе връчена президенската награда за цялостен принос за неговата работа, на местно и национално ниво, в сфери като развитие на личността и трансформация на общностите. 

Тони е служил в над 20 страни, екипирайки и и активирайки църквата да демонстрира силата на Святият Дух във всяка сфера на общество. 

Тони и съпругата му Джесика са женени от 23 години и имат три прекрасни деца. Те живеят в Бейкърсфийлд, Калифорния.

СТЕЙСИ КЕМБЪЛ

Стейси 3
Стейси Кембъл е основател на служението “Shiloh Global”, международно пророческо служение, което дава разбиране в пророческото измерение и подкрепя лидерите във всяка сфера на обществото.

Стейси и съпругът ѝ Уесли са основали благотворителна организация за подпомагане на деца в риск, която се нарича “Бъди международен герой”. 

Те са автори на 5 книги и серии от аудио поучения озаглавени “Да се молим чрез Библията”. Служили са в над 70 страни, влагайки усилия да видят хора, градове и нации променени. 

Стейси и Уесли имат 5 деца, двама внука и живеят в Санта Моника, Калифорния.

Стейси Кембъл е основател на служението “Shiloh Global”, международно пророческо служение, което дава разбиране в пророческото измерение.

Имайки 400 представители в различни страни по света, “Shiloh Global” търси да насърчи лидери, които носят промяна в тяхната сфера на влияние в обществото. 

АРЛИЙН УЕСТЪРХОФ

Уестърхоф
Арлийн Уестерхоф, заедно със съпруга ѝ Дик Уестерхов, са водещи пастори на църква “Божието посолство” в Амстердам. 

Дик и Арлийн започват църквата през 2005 г и оттогава църквата е водещ апостолски център с помазание за реформация и трансформация в нацията. 

Арлийн е редовен говорител на международни конференции. Тя е основател на Нидерландският Пророчески Съвет както и на пророческите училища “Живей Съдбата си”. 

Тези училища осигуряват задълбочено разбиране в пророческото и са високо ценени от лидерите на много църкви и бизнес компании. 

Студентите, завършили тези училища използват успешно пророческите си дарове, както в църквите, така и в различните сфери на влияние в обществото, в които Бог ги е поставил. 

Арлийн е основател на конференциите “Икономическа среща на висока ниво”, които целят да дадат божествени решения на глобални икономически проблеми. Тя обучава хора по целия свят в способността да могат да чуват Божият глас за себе си, за служенията си и за бизнесите си в града. 

Нейният академичен произход (има докторантура по химия) и стаж в бизнес света, християнското служение, образованието и консултирането са ѝ дали уникален поглед и разбиране как да донесе промяна. 

Арлийн е надарен комуникатор и е висока ценена за пророчески поглед и баланасирано поучение, които носи. Тя съветва и консултира лидери по целия свят.