ОТКРИЙ КОЙ Е БОГ

МЕЧТАТА НИ Е ДА ПРЕДСТАВИМ ИСУС И НЕГОВАТА ЦЪРКВА НА ХОРАТА, ТАКА ЧЕ ТЕ ДА ГО ОТКРИЯТ ЗА СЕБЕ СИ ПО СВОЙ СОБСТВЕН НАЧИН, ДА НАМЕРЯТ СВОЕТО МЯСТО В СВЕТА, РАСТЕЙКИ В САМОСТОЯТЕЛНА ЗРЯЛОСТ ВЪВ ВСИЧКИ АСПЕКТИ НА СВОЯ ЖИВОТ.

ДА СЪЗДАДАТ ИСТИНСКИ, АВТЕНТИЧНИ И СМИСЛЕНИ СОЦИАЛНИ ВРЪЗКИ, КАТО СЛУЖАТ ЗА ОБЩОТО ДОБРО И БЛАГОДЕНСТВИЕ КАКТО ЗА СЕБЕ СИ, ТАКА И ЗА ДРУГИТЕ И ЖИВЕЯТ СВОБОДЕН И ЩЕДЪР ЖИВОТ, СПОДЕЛЯЙКИ С ХОРАТА В СВОЕТО ОБКРЪЖЕНИЕ ВИСОЧИНАТА И ДЪЛБОЧИНАТА НА БОЖИЯТА БЛАГОДАТ, ТАКА ЧЕ ВСЕКИ ДА МОЖЕ ДА ОТКРИЕ БОГ.

“НЕБЕСАТА РАЗКАЗВАТ СЛАВАТА БОЖИЯ, И ПРОСТОРЪТ ИЗВЕСТЯВА ДЕЛОТО НА РЪЦЕТЕ МУ. ДЕН НА ДЕН РАЗКАЗВА СЛОВО И НОЩ НА НОЩ ИЗЯВЯВА ЗНАНИЕ. БЕЗ ГОВОРЕНЕ, БЕЗ ДУМИ, БЕЗ ДА СЕ ЧУЕ ГЛАСЪТ ИМ. ТЯХНАТА ВЕСТ Е ИЗЛЯЗЛА ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ, И ДУМИТЕ ИМ ДО КРАИЩАТА НА ВСЕЛЕНАТА.”

Псалм 9 : 1-4

ВИДЕО ПОДКАСТИ

ЧЕСТИ ГОСТ-ГОВОРИТЕЛИ

Наоми Дауди

Бизнес дама, пионер, мисионер, старши пастор… Думите, с които може да се опише живота на д-р Дауди са безбройни. Днес, като ментор, тя помага на бизнес и църковни лидери да изпълнят призоваването на Бог в своя живот. С огромно влияние върху всички, които я чуват да говори или четат книгите ѝ тя продължава да вдъхновява и издига ново поколение за световна промяна.

Лес Боулинг

Основател и президент на Eagle Rock Ministries, Лес Боулинг живее и работи в Колумбус, Охайо. Неговото служение от 25 години включва дейности като пастор, евангелизатор, библейски инструктор, кратко-срочен мисионер, но най-вече говорител на теми свързани с лидерство. Като страстен визионер, Лес Боулинг и до днес продължава да вдъхновява и екипира църковни лидери от целия свят.

Тони Ким

Протягайки се към най-трудните за достигане прослойки в обществото с мисии за социална справедливост, Тони и съпругата му Джесика, от 20 години служат на другите. Те създават Renaissance International през 2009, мобилизирайки църквата да достигне изгубените, трансформирайки всеки аспект на обществото чрез силата на Святия Дух. Имат 3 деца и живеят в Калифорния, САЩ.

Бари Уислър

Д-р Бари Уислър е основател на HarvestNet International, мрежа от църкви, служения и бизнес партньорства посветени на. След като пасторира църквата на Ephrata Community в продължение на 37 години, Бари предава ръководството на приемник и сега фокусира своите дейности предимно върху обучението на нововъзникващи лидери и изграждането на организационни екипи.